• English

Poštovane koleginice i kolege,

veliko mi je zadovoljstvo da vas obavestim da će se Šesti Kongres Srpske Ortopedsko Traumatološke asocijacije (SOTA) održati u Novom Sadu u periodu 20. – 22. septembra 2018. godine.

Tokom ovog medjunarodnog stručnog skupa imaćemo priliku da nakon dve godine od prethodno održanog Kongresa u Beogradu ponovo razmenimo iskustva, pokušamo da razrešimo neke od dilema u našem svakodnevnom radu, te da se upoznamo sa novim, modernim evropskim i svetskim trendovima u ortopedsko – traumatološkoj struci. U tome će nam pomoći renomirani međunarodni predavači po pozivu koji su u naučnom i stručnom smislu jedni od vodeći stručnjaka u oblasti ortopedske i traumatološke hirurgije.

Kongres u Novom Sadu će biti nova prilika da obnovimo, učvrstimo i proširimo kontakte sa kolegama iz regiona, ali i sa gostima koji nam dolaze iz ostalih delova Evrope i Sveta.

Verujemo da će susret kolega iz različitih zemalja i regiona, sa drugačijim načinima rada, delovati stimulativno na razmenu ideja i da će imati za posledicu lični i profesionalni napredak svih učesnika.

Novi Sad je predivan grad, smešten na levoj obali Dunava, a pod obroncima Fruške Gore. Univerzitetski, multikulturalni grad sa mladim stanovništvom, poznat po gostoprimstvu i bogatom kulturnom nasleđu- ovaj grad, verujemo, ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima. Organizacioni tim će veoma rado svim zainteresovanim učesnicima Kongresa omogućiti da se upoznaju sa najznačajnijim kulturno – turističkim znamenitostima Evropske prestonice mladih za 2019. i Evropske prestonice kulture za 2021. godinu.

Imam veliku čast da Vas u svoje lično ime, kao i u ime kolektiva Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, organizatora Kongresa, pozovem na Šesti Kongres SOTE sa željom za uspešan rad i prijatan boravak u Novom Sadu.

 

SRPSKA ORTOPEDSKO

TRAUMATOLOŠKA ASOCIJACIJA

Šesti kongres

Srpske Ortopedsko

Traumatološke Asocijacije

 

Novi Sad,

Master Centar,

20.-22.9.2018.

 

Predsednik Kongresa

Prof. dr Miroslav Milankov

 

Aktuelno